PKD- ruimers van FMT

Bij het nabewerken van boringen waarbij hoge eisen worden gesteld aan diametertolerantie & oppervlaktetolerantie is ruimen veelal de beste optie. Voor het nauwkeurig nabewerken van boringen in materialen als aluminium (-legeringen), magnesium, koper, messing & brons heeft FMT een programma aan standaard PKD- ruimers en instelbare PKD- ruimers.

Standaard PKD- ruimers zijn specifiek ontwikkeld voor "H7- passingen" met een maximale tolerantie van 0,003mm. Deze ruimers hebben een cilindrische schacht en zijn leverbaar met interne koeling voor zowel blinde als doorlopende boringen in een diamterbereik van Ø 5H7 ~ Ø 20H7 en max. 3xD.

Voor het nabewerken van boringen in "IT6 ~ IT8- kwaliteit" levert FMT instelbare PKD- ruimers met geleidingen. Deze eenvoudig, over een stelweg van 0,4mm instelbare ruimers, zijn uitgevoerd met PKD- wisselplaten geschikt voor Rz- waarden van Rz 1,0 ~ 3,0. De hoogwaardige PKD- wisselplaten zijn in meerdere (ISO) uitvoeringen leverbaar afhankelijk van de gewenste applicatie.

Klik op onderstaande afbeelding voor aanvullende informatie, of klik hier voor een compleet overzicht van het FMT leveringsprogramma.

 

Mocht u vragen hebben en/of aanvullende informatie wensen dan vernemen wij dat uiteraard graag.

MMB TOOLS BV >
Alfred van Meegen
Tel. +31 486 451056
info@mmbtools.nl