PKD- gereedschappen van FMT

FMT is producent van hoogwaardige standaard & speciaal gereedschappen voorzien van PKD- inleg (Poly Kristallijn Diamant). Diamant is het hardste, en dus meest slijtvaste van alle natuurlijke materialen. PKD is een composiet van diamantdeeltjes die aan elkaar zijn gesinterd met een metalen binder. Kenmerkend voor PKD is de enorme hardheid & slijtvastheid wat, in combinatie met een precieze (en dus zéér scherpe) maatvoering, een uitstekend uitgansmateriaal is voor het verhogen van "verspaningsproductiviteit"op non- ferro's zoals (giet-) aluminium, aluminium met Si- legeringen, titanium, koper, brons & composietmaterialen.

Als tier 1 & tier 2 supplier heeft FMT ruime expertise omtrent mogelijkheden en toepassingen van PKD- gereedschappen. Naast het leveren van een compleet programma voor zowel machinebouw-, automotive- als aerospace- industrie is het vervaardigen van complexe & nauwkeurige PKD- gereedschappen naar klantspecificatie een specialiteit van FMT.

Klik op onderstaande afbeelding voor aanvullende productinformatie. Mocht u specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan vernemen wij deze uiteraard graag; info@mmbtools.nl.

 

 

Mocht u vragen hebben en/of aanvullende informatie wensen dan vernemen wij dat uiteraard graag.

MMB TOOLS BV >
Alfred van Meegen
Tel. +31 486 451056
info@mmbtools.nl