Hardmetaal staven uit voorraad leverbaar

Hardmetaal in RX7-NG & RX10-NG kwaliteit van Hartmetall Estech is een bewezen succesvolle micrograin- klasse. De homogene en fijne microstructuur van deze hoogwaardige kwaliteit hardmetaal maakt het tot een ideaal basismateriaal voor geleidingen, matrijsdelen, stansgereedschappen, slijtdelen, snijgereedschappen maar ook verspaningsgereedschappen als boren & frezen.

RX7-NG is door zijn hoge hardheid uitermate geschikt voor bewerkingen van oa. aluminium, koper, grafiet & glasvezel versterkte kunststoffen.

RX10-NG is dankzij een combinatie van hardheid en sterkte uitermate geschikt voor verspaningsgereedschappen ten behoeve van gelegeerd staal, gietijzer, titaan en non- ferro metalen. Ook is deze kwaliteit goed inzetbaar als matrijsdeel, slijtdeel en als stansgereedschap voor dunne plaat.

Hardmetaal in RX7-NG & RX10-NG kwaliteit is als ronde as of rechthoekig / vierkante staaf uit voorraad leverbaar in ruw gesinterde of geslepen uitvoering, eventueel voorzien van koelkanalen.

Bezoek ons tijdens de vakbeurs Materials 22 & 23 april as. op standnummer 69 en volg de lezing "Increased Corrosion Resistance in Cemented Carbides for the Food Processing Industry and for EDM Preforms".

Klik op onderstaande afbeelding voor actuele voorraadlijst of kijk voor aanvullende informatie op www.hardmetaal.nu.


 

Mocht u vragen hebben en/of aanvullende informatie wensen dan vernemen wij dat uiteraard graag.

MMB TOOLS BV >
Alfred van Meegen
Tel. +31 486 451056
info@mmbtools.nl