DIEHL hoogwaardige Borazon & Diamant slijpschijven

DIEHL, opgericht in 1963, heeft zich gespecialiseerd in hoog nauwkeurige gereedschappen voor oppervlaktebewerkingen als slijpen & honen. Aanwezige expertise wordt ingezet om individuele eisen van relaties verder te ontwikkelen met het oog op verhogen van kwaliteit en optimaliseren van productiviteit. Om aan de steeds toenemende eisen van gebruikers te kunnen voldoen is een nieuwe lijn Borazon & Diamant slijpschijven voor rond- en vlakslijpen met kunsthars binding ontwikkeld, met een diameterbereik van Ø 30mm tot max. Ø 450mm.

Het bindmiddel is in combinatie met de korrelgrootte van het slijpmiddel bepalend voor de verspaancapaciteit van de slijpschijf. Het bindmiddel bestaat uit hoogwaardig kunsthars wat naast binding ook gedeeltelijk als vulmiddel wordt toegepast. Hierdoor ontstaat een homogene stabiele binding die zowel voor nat als droogslijpen toepasbaar is en ingezet kan worden met een lage slijpdruk.

Het slijpmiddel bestaat uit korrels Borazon of Diamant. Borazon is een composiet van diamantdeeltjes die aan elkaar zijn gesinterd, en geschikt voor het bewerken van (geharde) staalsoorten > 56HRc. Diamant is het hardste, en dus meest slijtvaste van alle natuurlijke materialen, en geschikt voor het bewerken van gesinterd hardmetaal, keramiek, glas, grafiet ed.

Klik op onderstaande afbeelding voor aanvullende productinformatie, of hier voor een overzicht van het leveringsprogramma.

Mocht u vragen hebben en/of aanvullende informatie wensen dan vernemen wij dat uiteraard graag.

MMB TOOLS BV >
Alfred van Meegen
Tel. +31 486 451056
info@mmbtools.nl