Actie FMT PKD- gereedschap juni & juli 2016

FMT is als duurzame producent van hoogwaardige PKD- gereedschappen sinds 1978 actief in de zeer profesionelle en competitieve automobiel & luchtvaart industrie. Om aan de toenemende vraag naar PKD- gereedschappen voor kunststof-, composiet- en metaalindustrieën te kunnen voldoen is een compleet programma aan standaard bewerkinhsgereedschappen opgezet.

PKD, Poly Kristallijn Diamant, is synthetisch geproduceerd diamant wat gesinterd is op een hardmetaal drager. Kenmerkend voor PKD is de extreme hardheid, slijtvastheid en lage wrijvingscoëfficiënt wat het tot een uitstekend snijmateriaal maakt voor bewerken van non- ferro materialen als (giet-) aluminium, koper, messing en composietmaterialen. Presentatie "Wat is PKD"

Om de grote voordelen van PKD in eigen productie te kunnen ervaren wordt in de maanden Juni & Juli 2016 (kalenderweken 22 ~ 30) de standaard FMT freesserie 9510 / 9530 / 9550 ter introductie tegen gereduceerde prijzen aangeboden. Graag adviseren & begeleiden wij bij het verhogen van een efficiënt & effectief productieproces.

Bekijk onderstaande productpresentaties.

         

 

 

Mocht u vragen hebben en/of aanvullende informatie wensen dan vernemen wij dat uiteraard graag.

MMB TOOLS BV >
Alfred van Meegen
Tel. +31 486 451056
info@mmbtools.nl